Advertisement

Çin Roketi Düştü Mü / ABD ile Çin arasında krizden dönüldü: Çin'in roketi New ... / Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi.

Çin Roketi Düştü Mü / ABD ile Çin arasında krizden dönüldü: Çin'in roketi New ... / Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi.. Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Çin roketi ve türkmenistan istemeden bile şüpheleniyor insan. Çin roketi nereye ve ne zaman düştü? Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor.

Çin'in 'long march 5b' isimli 22 tonluk roketinin kontrolden çıktığı ve dünya'ya düşeceği açıklandı. Açıklamada roket parçalarının türkiye saati ile 05.24'te, 2.65 derece kuzey enleminde ve 72.47 derece doğu boylamında indiği belirtildi. .büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Abd savunma bakanlığı kontrolden çıkan çin roketinin izlendiğini, tam olarak nereye düşeceğinin ancak saatler kala bilinebileceğini açıkladı. Dünya'ya düşüşü endişe ile beklenen çin roketinin parçalarının hint okyanusu'na düştüğü bildirildi.

Son dakika: Çin roketi Maldivler'e düştü
Son dakika: Çin roketi Maldivler'e düştü from iaysr.tmgrup.com.tr
8 tonluk gemi, pasifik okyanusu üzerinde yanarak nisan 2018'de kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düştü. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi'nden yapılan açıklamaya göre enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Haberler dünya haberleri kontrolden çıkan çin roketi düştü! Çin'in 'long march 5b' isimli 22 tonluk roketinin kontrolden çıktığı ve dünya'ya düşeceği açıklandı. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Çin'in kontrolden çıkan roketi hint okyanusu'na düştü. Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü.

8 tonluk gemi, pasifik okyanusu üzerinde yanarak nisan 2018'de kontrolsüz bir şekilde dünya'ya düştü.

Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Çin roketi düştü mü, nereye düştü? Peki çin roketi düştü mü? Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti. Abd savunma bakanlığı kontrolden çıkan çin roketinin izlendiğini, tam olarak nereye düşeceğinin ancak saatler kala bilinebileceğini açıkladı. Açıklamada, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığı kaydedildi. Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde. .büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. Son gelen bilgilere göre ise çin roketinin düştüğü yer belli oldu.

Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? Çin'in uzaya gönderdikten sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli rokette korkulan olmadı. Türkiye dahil birçok ülkede roket düşme korkusu vardı. Açıklamada roket parçalarının türkiye saati ile 05.24'te, 2.65 derece kuzey enleminde ve 72.47 derece doğu boylamında indiği belirtildi. Çin roketi düştü mü, nereye düştü?

Çin'in kontrolden çıkan roketi sonunda düştü! Türkiye ...
Çin'in kontrolden çıkan roketi sonunda düştü! Türkiye ... from www.megabayt.com
Çin'in kontrolden çıkan roketi hint okyanusu'na düştü. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Çin'in uzaya gönderdiği fakat bir süre sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli roketi sonunda dünya'ya düştü. Çin roketi sabah saatlerinde düştü. Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? Peki çin roketi düştü mü? Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Çin'in uzaya gönderdikten sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli rokette korkulan olmadı.

Çin roketi düştü mü, nereye düştü?

Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Çin'in uzaya gönderdiği fakat bir süre sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli roketi sonunda dünya'ya düştü. Son gelen bilgilere göre ise çin roketinin düştüğü yer belli oldu. Öte yandan, çin roketi benzer bir yoğunluğa sahip değildi. Türkiye dahil birçok ülkede roket düşme korkusu vardı. Peki ama çin roketi türkiye'ye mi düşecek? Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığını açıkladı. 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi'nden yapılan açıklamaya göre enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Nasa, roketin kontrolsüz bir şekilde. Fırlatmanın ardından roket kontrolden çıkmıştı. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti. Roketin ne zaman ve nereye düşeceğinin bilinebileceği açıklamalarda yer aldı.

Çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor. Çin roketi düştü mü, nereye düştü? Dünyanın merakla takip ettiği çin roketi nereye düşecek? sorusu sabaha karşı yanıt buldu.

Çin'in kontrolden çıkan roketi Maldivler yakınlarına düştü
Çin'in kontrolden çıkan roketi Maldivler yakınlarına düştü from ardahanhaberi.com
İşte, çin roketi düştü mü? Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü. .büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı. Roketin ne zaman ve nereye düşeceğinin bilinebileceği açıklamalarda yer aldı. Çin roketi ve türkmenistan istemeden bile şüpheleniyor insan. Çin roketi sabah karşı dünyaya düştü. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti.

Chinese rocket finally falls to earth, trackers say.

Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. Tüm dünyanın ilgiyle merak ettiği ve gece boyu takip edilen roketin akıbeti sabaha karşı yanıt buldu. Çin'in long march 5b tipi roketi kontrolden çıkmış ve 9 mayıs sabahı dünyaya düşeceği açıklanmıştı. Kontrolden çıkan dev çin roketinden geriye kalanlar gezegene geri döndü. Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? #chineserocket #chineserocketliveçin roketi canlı izle, çin roketi türkiye, çin roketi düştü mü, çin roketiçin roketinin adı long march 5b. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Peki ama çin roketi türkiye'ye mi düşecek? Çin'in kontrolden çıkan roketi dünyaya düştü! Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi'nden yapılan açıklamaya göre enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Çin roketi nereye ve ne zaman düştü? Roketin parçalarının türkiye'ye düşme ihtimali de.

Posting Komentar

0 Komentar